Sunday, June 3, 2007

5 Μάη 3 προφυκακίζονται με αστήρικτες κατηγορίες


Μετα την ασυλληπτη καταστολη της 8ης Μαρτη
Μετα την δικη παρωδια
Μετα την ομηρια, που συνεχιζεται, 11+1 ανθρωπων επειδη συμμετειχαν στην ιδια πορεια
Μετα την εφεση σε εναν απο τους 49
Μετα την τρομοκρατια που διαχεεται απο την ασφαλεια προς τους προσφατως αθωωθεντες
λαμβανει χωρα ενα απο τα πιο ακραια δικαστικα σκηνικα εδω και παρα πολλα χρονια, με ξεκαθαρες πολιτικες προεκτασεις.

Ενας 19χρονος φοιτητης Χημικος Μηχανικος του ΑΠΘ, ο Π.Κ., προφυλακιζεται στις 8 Μαΐου 2007, μαζι με αλλους 2, χωρις σχεδον κανενα στοιχειο, ενω υπαρχουν πληθος ατρανταχτων αποδειξεων αθωοτητας. Η ελληνικη αστυνομια και η αντιστοιχη πολιτικη εξουσια, οργανωνει για μια ακομη φορα τον χυδαιο της μηχανισμο, και προσπαθει να παρει το αιμα της πισω με θυμα εναν αθωο φοιτητη, μετα την πολιτικη ηττα που δεχτηκε μετα την αποφαση καταπελτη- πανηγυρικη αθωωση των 49 συλληφθεντων της 8ης Μαρτη.

Μια αληθεια που περναει ενα σαφες μηνυμα, τον φοβο: "κατσε σπιτι σου, γιατι κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να συλληφθεις και να φυλακιστεις χωρις να φταις σε τιποτα."
"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ



Στη φυλακή ο φοιτητής για δυο παπούτσια... πράσινα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φωτεινή Στεφανοπούλου







Ο κουκουλοφόρος (αριστερά) είναι ντυμένος στα μαύρα, ψηλός και αδύνατος. Ο συλληφθείς φοιτητής (δεξιά) φοράει βερμούδα, χρωματιστή μπλούζα και είναι εμφανώς πιο κοντός και πιο παχύς. Απ΄ όλες τις διαφορές, εντοπίστηκε η μοναδική ομοιότητα: τα πράσινα παπούτσια. Κι όμως παρουσιάστηκε βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο προφυλακισμένος δευτεροετής φοιτητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, να διασκεδάζει σε πάρτι μέσα στο Πολυτεχνείο την ώρα των επεισοδίων..."



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ Β.ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟ

No comments: